Skip to content

Oproep: autodelers te Dilbeek gezocht

We wonen sinds kort in Dilbeek en proberen dat te doen zonder auto, maar dat is soms moeilijk. Vandaar dat ik uitkijk naar mensen die in de buurt wonen en met ons een auto willen delen.

Zoals jullie zelf kunnen vaststellen op de site van Autopia (geef Dilbeek maar eens in) zijn hier niet veel kandidaten aangemeld. Heb je interesse? Geef dan een seintje via de comments hieronder of mail me op tineke at fototineke dot be. Wij wonen trouwens in de Kalenbergstraat!

Ik weet het wel: de bushalte is om de hoek, dus met de nodige tijd en soms met heel veel geduld geraken we overal. Alleen vraagt het ook inspanning en organisatie om Feie (nu 9 maanden) en alle attributen daarbij mee te nemen. Zeker in combinatie met het vervoer van wat grotere goederen.

We lenen regelmatig een auto van mijn ouders en we maken ook nog gebruik van Cambio, maar die auto’s moeten dus eerst gehaald/gebracht worden (die van mijn ouders in Schaarbeek, voor de Cambiowagen moet ik naar Anderlecht fietsen).

We hebben ook een fietskar en ondertussen ook een fietsstoeltje om Feie te vervoeren, we redden ons dus wel, maar het gebruiksgemak van een gedeelde auto in de buurt zou toch nog fijner zijn.

Dus: laat van je horen, of je nu wel of niet een auto hebt. Zodat we samen een autodeelgroep kunnen starten!

One Comment

  1. staat online

    Posted on 05-Jan-12 at 14:26 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*