Skip to content

Dilbeek, daar zijn we dan

Sinds eind september wonen wij in Dilbeek. We verhuisden weg uit Brussel centrum, voornamelijk vanwege de drukte, behoefte aan een tuin, goesting in een eigen huis en een wat meer Nederlandstalige omgeving. De belangrijkste uitdaging nu is ons van hieruit te verplaatsen zonder auto. Te voet, met de fiets of openbaar vervoer én met een baby van ondertussen 7 maanden.

Dilbeek is rustig (met uitzondering van die eeuwige Ninoofsesteenweg) en toch valt er heel wat te beleven. De Dilbekenaren zijn sociale mensen en qua diensten of winkels is er voor elk wat wils. Met behulp van FourSquare verzamel en ontdek ik de belangrijkste plaatsen. Ik maakte zelf al drie lijsten aan:

Word vriendjes met mij op FourSquare en vul de lijsten aan! Of volg ze als je Dilbeek ook wil verkennen.

One Trackback/Pingback

  1. [...] wonen sinds kort in Dilbeek en proberen dat te doen zonder auto, maar dat is soms moeilijk. Vandaar dat ik uitkijk naar mensen [...]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*